Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter

Saturday, June 30, 2012

~ A Day To Be Remembered ~

Assalamualaikum...
Alhamdulillah..selesai sudah Majlis Graduasi & Anugerah Kecemerlangan Pelajar 
bagi tahun 2012..
majlis tersebut berlangsung di Dewan Utama, SMK Seri Nibong pada 30 Jun 2012..
terima kasih yang tidak terhingga saya ucapkan kepada semua guru yang terlibat secara langsung atau tidak langsung bagi menjayakan majlis ini.. ^^

-----------------------------------------------------------------------------------------


bersama Umi Raihannah ( sahabat yg tersayang)  selepas menerima 
anugerah kedudukan di dalam kelas.. 
auww.. she's gorgeous ! wink..wink.. ~



bersama ibu tercinta selepas menerima anugerah 
Tokoh Pelajar Cemerlang  Keseluruhan bagi tahun 2012, kategori puteri..



with parents.. ^^
~ love you guys so much ~



bersama Miss Yeoh Liang Liang.. 
beliau merupakan guru Bahasa Inggeris saya selama 3 tahun 
dan juga guru yang mebimbing saya dalm bidang lakonan..
Miss Yeoh.. I love you ! :)) 



dari kiri: Ying Heng, Fairuza, Tsu Han
 bersama-sama dgn kawan yang tidak pernah jemu untuk
berkongsi ilmu.. ^^ 



bersama Ng Zhe Huan.. he's my classmate..
~ looks like father with his daughter..hoho.. ~ 




bersama ckg Azam..
wahh..tingginya ckg saya ni.. =.="


Bersama Tan Wei Yong.. beliau merupakan Tokoh Pelajar Cemerlang Keseluruhan bagi kategori putera.. kami telah berkawan sejak 2003 ( darjah 2 ) sehinggalah sekarang.. almost 10 years.. ^^

seorang sahabat yang sangat mengambil berat, tidak pernah jemu untuk membantu rakannya, seorang yang selalu bercerita tentang kenangan semasa di sekolah rendah untuk menghilangkan rasa sedih sahabatnya yang sedang lagi menangis, seorang sahabat yang x pernah marah bila sahabatnya call berkali-kali dalam sehari  (walaupun x tau nk eja something, he's the one yg saya akan tnya.. x pergi cari dalam kamus pn..hahaha..)
kalau nk senaraikan tentang Tan Wei Yong.. sampai subuh esk pn belum tentu habis.. =.="





semasa di Kem Penulis Muda ke-4 di Kepala Batas, Pulau Pinang..



hari keputusan PMR 2010 dikeluarkan 23/12/2010
both of us got 8 A's.. yeahh! 

Kpd sahabat saya especially Tan Wei Yong, Umi Raihanah, Amzar, Faiz, Najwan dan Adin  : 

Semoga kamu semua akan terus berjaya di masa hadapan..
 dan mencapai impian masing-masing..
Friend forever ! :))



p/s :

33 comments:

ziQa said...

congratz ye =)

Fairuza said...

@ziQa thanks darl ! ^^

.::: Princess MOMOY :::. said...

tahniah tahniah dear
wah kecil molek jer
dear jemput follow blog baru momoy
blog lama ntah nape hilang

*zafirah* said...

Tahniah dear^^
btw,fira dah follow sini,jemput singgah dan bagi pendapat di blog fira^^

Afiq Din said...

pndi tu princess n

Muttallif said...

Congratz atas kejayaan.

Fairuza said...

@Afiq Din alhamdulillah.. btw, thanks !

Fairuza said...

@Muttallif thanks yup.. wish me luck for spm this year ! ^^

jaakechik said...

coongrats dear!

Fairuza said...

@jaakechik thank you sis ! :))

Mia Meymi said...

wah..tahniah..:)

Fairuza said...

@Mia Meymi terima kasih ye.. ^^

Mia Liana said...

wahhhhh tahniahhh yaaaa... pelajar cemerlang....

Fairuza said...

@Mia Liana alhamdulillah.. btw, terimaaaa kasihhhh yaaaa ! ^^

LiL Princess said...

Waa bestnyaaa :D byw keciknya awakkk :) hehe

Fairuza said...

@LiL Princess alhamdulillah.. saya memang kecik pn.. =.=" hehe..mcm budak2 je..anyway, thanks ya ! ^^

Sop Nama Saya said...

tahniah...

Fairuza said...

@Sop Nama Saya terima kasih.. :))

miz ruha said...

tahniah buat adik fairuza..
kecik molek aje dia...

Cik Laure Weng said...

kecik je org nye..

btw..
follow sini...
http://lolitafinola.blogspot.com

Fairuza said...

@miz ruha terima kasih akak..hehehe..=.="

thomas said...

eWow!Tahniah cik adik,
teruskan lagi usaha.

Fairuza said...

@thomas terima kasih ye.. insyaAllah.. ^^

jamu kuat said...

selamat yaaahhh ^_^

Dahlia Amirudin said...

pleaseee i need your help :) saya tahu awak baik kan ? please join GA ni
http://dahlia-amirudin.blogspot.com/2012/08/drwmh-contest-and-giveaways.html

LadyBird said...

tahniah

Faizul Osman said...

congrate... bestkan bila dpt award...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/selamat-datang-juniors.html

Aqiem ziey said...

aii..dah follow =)
Jom singgah blog http://nurulezeanee.blogspot.com/

PengobatanTradisional Asam Urat said...

congratulation......

Pengobatan kencing manis said...

pastinya moment yang berkesan beud......

Inspektor Azim said...

tumpang bace cni jom ke blog sy jgk ek :)follo jgk taw dan doakan palestin skali :) berpesan2 perkara baik :)

Tak Mungkin Benar

wisata bakti alam said...


kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

wisata bakti alam said...


kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Post a Comment

Close